POS - Butikkdata og betalingsterminaler

POS leveres nå av Pål Berg IT. Dette er komplette systemer for POS (point of sale) og butikkdata. Våre produkter for butikkdata tilfredsstiller de fleste behov, både for enkelt butikker og for kjeder. Butikkdata leveres som en komplett løsning med alt nødvendig programvare og hardware (touchskjerm, strekkodeleser, etc.). I tillegg kan vi være behjelpelig med installasjon.

For betalingstjenester leverer vi bankterminaler i samarbeid med Fastnett.

Programvare

Bortsett fra Royal Mini, består vår programvare av en admin-del og en eller flere terminal-deler. Terminal-delen er selve kassapunktet, mens admin består av produkter, priser, lagerstyring, etc. For enkle kassapunkt vil både admin og terminal kunne installeres i samme fysiske hardware.

Programvaren kommer videre i tre versjoner: Royal Mini, Royal Standard og Royal Pluss (se funksjoner). Programvaren selges med en pris for selve installasjonen og en årlig programvare og supportlisens. For detaljer om priser, installasjonstjenester og opplæring, kontakt Pål Berg, tlf. 91559527, email pb@gobex.no, eller se under Hardware for mer detaljer og prisliste.

Hardware

Hardwaren består av integrert PC med touch-skjerm, kvitteringsskriver, strekkodeleser, kundedisplay og kassaskuff. Dette er en robust og enkel løsning, og bestilles dette med Royal Butikkdata vil vi sette alt opp på forhånd slik at det kun er å plugge i kabler for å få systemet i gang! Vår gjør-det-selv pakke er dermed den mest prisgunstige løsningen vi kjenner til på markedet i dag.

Les mer på Pål Berg IT.