Smartkort

Gobex leverer smartkort, herunder Mifare berøringsfrie kort og tags, for en rekke bruksområder. Vi kan f.eks. levere Mifare kort og tags som fungerer med de fleste låsesystemer som finnes på markedet i dag. I tillegg til å være konkurransedyktige på pris, kan du også få din egen trykk på kortene. Ta kontakt med oss for mer informasjon!

Mifare

Gobex leverer de fleste typer av Mifare berøringsfrie kort og tags. Mifare-brikker kommer som standard med 1k og 4b bytes med minne (kryptert), samt at kort kan komme med både Mifare-brikke og magnetstripe. Den store fordelen med Mifare-kort er at de er veldig brukervennlige siden alle "veier" er riktig vei i en kortleser for å lese/skrive et kort.

Smartkort

Smartkort er kort med minne og evnt. prosesseringsfunksjonalitet. Mifare er et (berøringsfritt) smartkort, men det finnes også smartkort med synlig brikke/chip. Avhengig av fuksjonaliteten vil det noen ganger være mer fordelaktig med et kort med synlig chip enn et Mifare-kort, og dersom det kreves ekstra sikkerhet og prosesseringsfunksjonalitet finnes det mange synlig-chip smartkort.

For den beste sikkerheten leverer Gobex smartkort med public key infrastructure, PKI. Dette er da kort med krypteringsfunksjonalitet for bl.a. sikker signering av elektrioniske data.

Se ellers under våre tjenester for å se hva vil tilbyr innen skreddersydde løsninger innen smartkort.